Tudásmegosztás
Tanácsadói és képzési munkáink mellett fontosnak tartjuk a lean szemlélet „népszerűsítését” mind gazdasági-üzleti, mind oktatási, és egyéb informális környezetben is. Ezen tevékenységeink főbb mérföldkövei az elmúlt években:
2006 óta támogattunk és/vagy tagjai voltunk különböző nem profit-orientált egyesületnek és szakmai szervezetnek

2008-tól publikációk, szakmai cikkek, előadások konferenciákon, szakmai fórumokon
2009 Az első magyar nyelvű lean szakmai könyv, a "Lean Thinking – Lean Szemlélet" kiadása és szakmai lektorálása, amit a szakma egyöntetűen szakmai alapműnek tekint. (Hvgkönyvekkel együttműködésben)
2009 A Lean Személet c. könyv kiadása nyomán az első magyarországi Lean Szemlélet konferencia lebonyolítása
2009 Lean Menedzser Kerekasztal fórum elindítása és alapműködésének kialakítása
2010-2011 oktatói munkánk a Budapesti Corvinus Egyetemen, "Termelési és szolgáltatási folyamatok szervezése" tantárgy keretein belül
2010 – 2011 a LEI magyarországi intézetének megalapításának előkészítése, alapműködés kialakítása
2011 LEIH alapító tagság (magánszemélyként)
2011 – 2013 LEIH elnökségi tagság (magánszemélyként)
Büszkeségünk: a Lean Thinking c. könyv magyar nyelvű kiadása
Az E-Con Csoport és a HVG Könyvek kiadásában jelent meg hazánkban az első magyar nyelvű lean témájú könyv: James P. Womack és Daniel T. Jones - a szakma "bibliájaként" emlegetett - műve, a Lean Thinking: Lean szemlélet - A veszteségmentes, jól működő vállalat alapja.

Ajánló:
... A lean szemlélet megmutatja, hogyan tehetünk szert a folyamatos fejlesztés képességére, hogyan alakíthatjuk folyamatainkat a valós vevői igényekhez, és hogyan teremthetünk minőségorientált, rugalmas szervezetet, amely a teljes ellátási lánc mentén a valódi értékteremtésre koncentrál. Ráadásul mindezt egyre kevesebb ráfordítással, ahogyan a szerzők is fogalmaznak: megtanulunk elérni "egyre kevesebből egyre többet" ...
Publikációink
Lean szakértőink által közzétett cikkek, gondolatok és interjúk a lean alkalmazás tapasztalatairól, buktatóiról; a lean szemlélet és a szervezeti kultúra kapcsolatáról, fenntartható termelésről és logisztikáról...