PRECISELY AUTOMATE EVOLVEAgilis workflow fejlesztés
egy rugalmas, bővíthető platformmal

Az Automate Evolve az egyetlen olyan automatizálási platform, amelyet a stratégiai adatfolyamatok digitalizálására terveztek - például termékbevezetés, ügyfél/szállítói törzsadat kezelés, főkönyvi számlatükör karbantartás, és üzem karbantartás stb.

Az Automate Evolve segítségével egyetlen munkafolyamat-megoldással támogathatja a régiók, termékcsaládok vagy üzleti egységek különböző folyamat- és adatigényeit, így maximális rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi a gyorsabb digitalizálást és a nagyobb hatékonyságot.

A platform lehetővé teszi továbbá, hogy moduláris megoldásokat építsen, és idővel bővítse automatizálási alapterületét. És mivel az Automate Evolve-ot üzleti csapatok számára tervezték, gyorsan és egyszerűen módosíthatja automatizálási megoldásait anélkül, hogy az IT vagy drága külső erőforrásokat kellene igénybe vennie – ez az előny lehetővé teszi, hogy lépést tartson a dinamikus üzleti környezetével, miközben csökkentheti az IT-kiadásokat.

Vállalati szintű automatizálás
Rugalmas munkafolyamatok létrehozása, amelyek képesek kezelni a komplexitást és lépést tartani a dinamikusan változó üzleti igényekkel.
Robusztus adatfelügyelet
Az adatok első alkalommal hibamentesek, és az adatfelügyeleti funkciók széles skálájával fenntarthatja a jó minőségüket.
Mély SAP integráció
Gyors értékteremtés az egyszerű adatkapcsolaton túlmutató, gazdag, azonnal használható SAP-funkciókkal.
No-code, Low-code szoftver
Érjen el pozitív eredményeket és legyen agilisabb az üzleti csapatok számára tervezett szoftverekkel.
Kapcsolat 3. féllel
Csatlakoztassa munkafolyamatát 3. feles adatbázisokhoz vagy alkalmazásokhoz a nagyobb automatizálás érdekében. Vonja be a külső munkatársakat a folyamatba a valóban végponttól végpontig tartó munkafolyamat érdekében.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Automate-Evolve-linking.gif

Digitalizálja a komplex, összekapcsolódó folyamatokat

Építsen olyan megoldásokat, amelyek dinamikusan indítják el a megfelelő folyamatokat és alfolyamatokat az adatok gyűjtéséhez és jóváhagyásához vagy a feladatok elvégzéséhez több adatobjektumon keresztül. Ez az funkció lehetővé teszi az összetett, többrétegű folyamatok, például a termékbevezetés és az ügyfél- vagy beszállító-felvétel digitalizálását. Ezzel az  képességgel egyetlen megoldásban gyűjthet központi adatokat, és kezelheti az üzemi, regionális vagy egyéb eltéréseket, kiterjesztéseket.

 

Kezeljen még több adatot a szabadalmaztatott SmartTables segítségével az ergonomikus űrlapon

Szabadalmaztatott SmartTable technológia segítségével az üzleti csapatok gyorsabban dolgozhatnak és többet végezhetnek. A SmartTables lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára, hogy egyetlen űrlapon belül több kapcsolódó rekordot hozzanak létre vagy frissítsenek – miközben élvezhetik a webes űrlapok összes adatfelügyeleti képességét, mint például a kötelező mezők, az intelligens űrlaplogika, a szerepkör alapú webes nézetek és a mezők szabványosítása. Az adatbeviteli folyamat felgyorsítása érdekében az adatokat közvetlenül egy Excel-munkafüzetből importálhatja egy SmartTable-be.

https://novacon.hu/wp-content/uploads/automate-evolve-ss-business-rules-1.png
https://novacon.hu/wp-content/uploads/automate-evolve-workflow.png

Építsen workflowkat, gyorsan

Tervezzen munkafolyamatokat egy vizuális vásznon drag-and-drop módszerrel. A szerepek és felelősségi körök meghatározása uszodasávok segítségével történik. Kezelje az SAP-hoz és a nem SAP-hoz kapcsolódó feladatokat, és hajtsa végre őket automatikusan az előtérben vagy a háttérben.

Csökkentse a ciklusidőket és feleljen meg a vállallati szabályzatoknak:

 • Párhuzamos vagy szekvenciális feladatok, jóváhagyások
 • Emlékeztetők, eszkalációk a nem időben elvégzett feladatok vagy jóváhagyási lépések kapcsán
 • Tömeges feladatátcsoportosítás és „házon kívül” funkciók
 • Háttér dokumentumok csatolása és megőrzése

Rengeteg olyan dobozos funkció áll meg rendelkezésre, amivel a legkomplexebb folyamatokat is lehet digitalizálni és automatizálni. Mindehhez nincs szükség ABAP vagy egyéb technikai programozási ismeretekre.

 

Demo kérése

Testreszabott vagy általános Demo kérésével kapcsolatban kérjük töltse ki az alábbi formanyomtatványt. Tanácsadónk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céjából.

   

  NOVACON ZRT.Központi irodánk
  Amfi Center - 1.emelet
  1034 Budapest, Tímár u. 20.
  NEMZETKÖZI TAPASZTALATOKPorjektjeink Európában
  https://novacon.hu/wp-content/uploads/Novacon-map-01-640x426.png
  TUDÁSMEGOSZTÁSNovacon közösségi tér
  Csatlakozzon és értesüljön a gyakorlati tapasztalatokról, eredményekről, esettanulmányokról!
  NOVACON ZRT.Központi irodánk
  Amfi Center - 1.emelet
  1034 Budapest, Tímár u. 20.
  NEMZETKÖZI TAPASZTALATOKProjektjeink Európában
  https://novacon.hu/wp-content/uploads/Novacon-map-01-640x426.png
  TUDÁSMEGOSZTÁSNovacon közösségi tér
  Csatlakozzon és értesüljön a gyakorlati tapasztalatokról, eredményekről, esettanulmányokról!

  Copyright 2024 Novacon Zrt. Minden jog fenntartva!

  Copyright 2021 Novacon Zrt. Minden jog fenntartva!