PRECISELY AUTOMATE STUDIOSAP-folyamatok egyszerű és
biztonságos futtatása Excelből

SAP folyamatok automatizálása - IT fejlesztés nélkül! A üzleti felhasználók saját maguknak tudnak ún. szkripteket készíteni ami valóban segíti a mindennapi munkájukat. Természetesen a szükséges IT és biztonsági kontrollok megtartása mellett

Napjainkban egyre jobban előtérbe kerül a vállalatok háttérfolyamataiban rejlő tartalékok kiaknázása és fejlesztése. Az adminisztrativ tevékenységek fejlesztésére kézenfekvő megoldást jelent a robotokkal történő automatizálás (RPA – Robotic Process Automation), de a megfelelő RPA eszköz  kiválasztása már korántsem olyan egyszerű…

A legtöbb önálló RPA megoldás hátránya a rugalmatlanság, a kivitelezéshez és a későbbi módosításokhoz speciális IT tudásra van szükség, és nehézkes a többi folyamattal és rendszerrel történő összekapcsolása. Ezekre a problémákra adnak megoldást a Precisely Automate Studio. Az üzleti felhasználók saját tevékenységeiket tudják ezzel a Low-code No-code eszközzel automatizálni, természetesen a szükséges IT és biztonsági kontrollok megtartása mellett.

Adat rögzítés
Új törzsadatok (anyagok, szállítók, vevők, pénzügyek stb.) vagy tranzakciós adatok (naplók, számlák stb.) létrehozása az SAP rendszerekben.
Adat karbantartás és módosítás
SAP adatok egyszeri vagy tömeges módosítása az ERP rendszerben a szállítói frissítésektől kezdve az árképzés megváltoztatásáig és így tovább.
Adat migrálás
A régebbi rendszerek adatainak betöltése az SAP-alkalmazásokba az SAP kezdeti bevezetése során vagy az SAP ECC-ből az SAP S/4HANA-ra történő migráció során.
Adat integritás
Excel-adatok betöltése más forrásokból az SAP ERP rendszerbe vagy SAP-ból más rendszerekbe. Olyan adatok, mint például szállítói számlák, bankszámlakivonatok, anyagtörzsadatok, hogy csak néhányat említsünk.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Automate-Studio-Demo-MM01.gif

Az adatok SAP-ba történő rögzítésének automatizálása

Az Automate Studio segítségével az adatok SAP-rendszerbe történő kiküldése olyan egyszerű, mint az 1×1.

Egyszerű, háromlépéses – rögzítés, összefűzés, futtatás – folyamatunk lehetővé teszi, hogy gyorsan létrehozzon, teszteljen és bevezessen automatizálási szkripteket, hogy nagyobb adatkezelési hatékonyságot érjen el SAP-környezetében. Az összetett, többlépcsős adatkezelési feladatok esetében az Automate Studio lehetővé teszi a szkriptek láncolását, így nem kell minden egyes lépést manuálisan végrehajtani. És minden Automate Studio szkript segítségével ellenőrizhetiaz adatokat az SAP-val szemben. Az adatok érvényesítését követően – a magasabb adatminőség biztosítása érdekében – a véglegesítés előtt elvégezheti a korrekciókat és frissítéseket.

Az adatlekérdezések és a riportok egyszerűsítése

Az adatok SAP-ból történő kinyerése tömeges adatmódosítások elvégzése vagy riportkészítés céljából nehézkes és kockázatos lehet, ha e feladatok elvégzése kézzel történik. Az Automate Studio segítségével az SAP-ból történő adat letöltés egyszerűbb, mint valaha. Ad-hoc jelentéseket készíthet valós idejű SAP-adatokból. Rugalmasan kiválaszthatja az adatokat több SAP-táblából, infosetből vagy logikai adatbázisból, hogy pontosan azokat az adatokat kapja meg, amelyekre a feladatához szüksége van. A még nagyobb rugalmasság érdekében az Automate Studio képes a lekérdezések ütemezésére és az adatok több fájltípusra, többek között Excelre és Accessre történő leképezésére, így Ön szabadon készítheti el a jelentés elkészítéséhez szükséges jelentéseket, vagy fejezheti be az adatkezelési feladatát.

https://novacon.hu/wp-content/uploads/Automate-Studio-Query-1.gif

Mely területeken lehet használni az Automate Studiot?

Az SAP bármelyik moduljában, szinte az összes tranzakciós kóddal és táblával – még az egyedi fejelsztésűekkel is -, külön testreszabás nélkül lehet készíteni szkripteket.

https://novacon.hu/wp-content/uploads/Financial-Accounting-160x160.gif
Számvitel
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Controlling-160x160.gif
Kontrolling
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Sales-and-Distribution.gif
Értékesítés, Disztribúció
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Materials-Management-160x160.gif
Anyag-gazdálkodás
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Plant-Maintenance-160x160.gif
Karbantartás
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Asset-management-160x160.gif
Eszközkezelés
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Project-Systems-160x160.gif
Projekt menedzsment
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Production-planning-160x160.gif
Temelés tervezés
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Quality-Management-160x160.gif
Minőség-biztosítás
https://novacon.hu/wp-content/uploads/Human-Resources-160x160.gif
Emberi erőforrások

Demo kérése

Testreszabott vagy általános Demo kérésével kapcsolatban kérjük töltse ki az alábbi formanyomtatványt. Tanácsadónk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céjából.

   

  NOVACON ZRT.Központi irodánk
  Amfi Center - 1.emelet
  1034 Budapest, Tímár u. 20.
  NEMZETKÖZI TAPASZTALATOKPorjektjeink Európában
  https://novacon.hu/wp-content/uploads/Novacon-map-01-640x426.png
  TUDÁSMEGOSZTÁSNovacon közösségi tér
  Csatlakozzon és értesüljön a gyakorlati tapasztalatokról, eredményekről, esettanulmányokról!
  NOVACON ZRT.Központi irodánk
  Amfi Center - 1.emelet
  1034 Budapest, Tímár u. 20.
  NEMZETKÖZI TAPASZTALATOKProjektjeink Európában
  https://novacon.hu/wp-content/uploads/Novacon-map-01-640x426.png
  TUDÁSMEGOSZTÁSNovacon közösségi tér
  Csatlakozzon és értesüljön a gyakorlati tapasztalatokról, eredményekről, esettanulmányokról!

  Copyright 2024 Novacon Zrt. Minden jog fenntartva!

  Copyright 2021 Novacon Zrt. Minden jog fenntartva!